Ildkule synlig i dagslys nær Rio de Janeiro

Det kommer i dag inn meldinger om en særs kraftig ildkule som var synlig i dagslys et par hundre km nordøst for Rio de Janeiro i Brasil. Dette skal ha skjedd 10:12 lokal tid, som tilsvarer 14:12 norsk tid. Noe mer informasjon på dette nettstedet. Nyhetsreportasje her.

4 kommentarer til «Ildkule synlig i dagslys nær Rio de Janeiro»

  1. Takk igjen for at dere oppdaterer de flotte, nye sidene for oss! Norsk Meteorittnettverk har blitt uunnværlig for min del allerede – sjekker hver dag om nyheter. Og blir sitrende glad når det, som i dag (ildkule sett i Brasil!) er nye overskrifter! Takk skal dere ha!
    Lykke til videre!
    Jon Larsen

  2. I natt over Kragerø og øya Tåtøy hvor jeg bor så jeg det jeg nå ha skjønt var en meteoritt… For meg på str med en pilates ball og i en rask gjevn fart.. En runding av flammer.. Skulle gjerne likt å visst hvor den endte opp hen til slutt… Håper det var et sted utenfor befolkning ihvertfall..

    Mvh Gunn

  3. Har funnet en mistenkelig stein nede i bakken da jeg drenerte rundt huset. Den ser ganske lik ut som den siste meteoren som ble funnet i Norge. Hvor kan jeg få sjekket denne steinen?

Det er stengt for kommentarer.