Julenissen observert ved Eigersund!

Et kraftig lys kunne ses fare over himmelen klokka 18:50 julaften. Våre kameraer viser at noe suste gjennom lufta med en hastighet på rundt 15 km/s like utafor kysten av Eigersund, sist observert 23 km over havet. Gitt tidspunktet må vi gå ut fra at det dreier seg om julenissen. Bilder og videoer i egen rapport. God jul fra Norsk meteornettverk!

Julenissen
Foto/video: Observasjon fra Kristiansand

6 kommentarer til «Julenissen observert ved Eigersund!»

 1. Det fantastisk skue over Dalane regionen. Og litt spesielt å høre det dype drønnet ca 2-3 minutter etter å sett den på himmelen. Bare så synd at vi ikke hadde videokamera på.

  1. Her har det nok falt ned noe, men dessverre over havet denne gangen.

 2. Godt synlig fra Haugesund i går kveld. Veldig flott å se. Meteoren hadde flere bruddstykker før den forsvant.

 3. Hei jeg så et stor hvit flamme men ikke gult men stort hvit veldig stort kom fra himlene. det var d. 16/12/21 ca. kl. 16.30
  Snakket i tlf og så hendelsen igjennom vinduet.
  Har ikke hørt andre fortelle noe om hendelse men jeg sa det til han som jeg snakket med og skrev til Stavanger Aftenblad men ikke hørt noe fra andre.
  Ser det blir skrevet om noe her men det blir ikke skrevet dato og tid

 4. d. 16/12/21 ca. kl. 16.30 så jeg enormt stort meteor komme ned.
  Bor i Kongsteinsgate og ser rett mot Radisson Hotel mens jeg snakker i tlf. ser jeg det store hvite komme ned og forsvinner bak hotellet men etter som det ikke kom noen melding om noen hendelse regner jeg med at det har komt ned en plass hvor der ikke er folk eller eventuelt i et vand eller hav men stort var det og så det gikk ned og forsvant i synsvinkel av hotellet.

Det er stengt for kommentarer.