Møte 26. april på Solobservatoriet

Norsk meteornettverks neste møte holdes lørdag 26. april klokka 10:00 på Solobservatoriet på Harestua. Programmet er ennå ikke klart, men det har etter forrige møte i oktober vært flere spennende hendelser som vil bli tatt opp på møtet i tillegg til de andre sakene som nettverket arbeider med.

Møtet er åpent for alle interesserte. Solobservatoriet stiller med varm og kald drikke og noe småsnacks til møtet. Det vil bli satt av tid til en lunsj under/etter møtet og for dem som bestiller på forhånd, vil det bli servert lunsj. Pris for lunsj er 100kr per person. De som ikke bestiller lunsj, oppfordres til å ta med matpakke. Vi ønsker samtidig å invitere deltakerne av lørdagens møte til Solobservatoriet fredag 25. april kl.18, med middag, hyggelig program på kvelden, overnatting og frokost lørdag morgen. Pris for deltakelse på dette er 400kr. Forutsetter bruk av egen sovepose/sengetøy.

Påmelding til lunsj/overnatting skjer ved skrive til vegard@solobservatoriet.no. Betaling skjer ved frammøte. Kun kontant betaling. Merk at det er helt nødvendig med påmelding dersom du ønsker lunsjen lørdag og/eller overnattingsprogram fredag-lørdag. Lunsjen forberedes til antall påmeldte og det må sikres at overnattingskapasiteten ikke overskrides.

Kjøreanvising er beskrevet på Solobservatoriets hjemmesider. Husk 40kr i mynt til bom.

Programmet vil bli lagt ut her på våre nettsider straks det er klart.