Flott blinkskudd

Kolbein Svensson har sendt oss følgende fantastiske bilde (klikk for full størrelse)
Meteor
(Foto: Kolbein Svensson)

Bildet er tatt ei mil sørvest for Orkanger mot vest og viser en meteor i det fjerne. Tidspunktet var 3. desember klokka 22:18. Vi har ikke andre bilder av denne (vårt kamera i Breim viser ingenting, men det var en del skyer), og vi har ingen andre observasjoner heller. Dersom du har et bilde eller observerte denne, ta kontakt, gjerne via vårt rapporteringsskjema, og vi kan da kanskje beregne meteorens bane.

Fordi den faller ganske lavt ned mot horisonten, har avstanden vært stor, som betyr at den nok har falt over havet et sted vest for Kristiansund. Lyset i terrenget under meteoren kommer fra en bil.

2 kommentarer til «Flott blinkskudd»

Det er stengt for kommentarer.