Kommentarer virker igjen

Det har dessverre ikke vært mulig å legge igjen kommentarer i en lengre periode på grunn av et teknisk problem. Det skal nå være løst.

Én kommentar til “Kommentarer virker igjen”

  1. Jeg leste i Fædrelandsvennen i morges om ildkulen som ble observert over Møvig på søndag. Jeg vil bare informere at jeg også så noe veldig lignende, men på tirsdag den 17. November 2015, ca kl 07:15. Jeg jobber i Bispegra i Lund, var ferdig med nattevakt og gikk mot bilen. Plutselig så jeg noe som lignet en liten, kortvarig men nokså sterk fyrverkeri mot vest. Det virket sånn at det skjedde over Lundbroa fra min synsvinkel. Jeg tenkte ikke over at det var mulig å melde noe sånn, før jeg leste dagens avis. Men det var en overraskende opplevelse for meg! Mvh, Thomas Freitag

Det er stengt for kommentarer.