Ildkule ca. 17:12 26. desember

Vi har mottatt flere rapporter i kveld, både via rapportskjemaet og på telefon, om ei stor ildkule som delte seg i minst to deler. Rapportene kommer fra Østlandet og nordover til sørlige Nordland. Dessverre har vi ingen bilder fra våre tre kamerastasjoner. Kristiansand ligger for langt unna. Kameraet i Oslo har ligger i ei sørvestvendt li og har dårlig sikt mot nord-nordøst, og kameraet på Solobservatoriet på Harestua viser heller ingenting og det viser seg at det er et brudd i videoen fra 17:12:02 til 17:12:27, sannsynligvis på grunn av et midlertidig nettverksproblem. Foreløpig er det dermed vanskelig å si noe sikkert om denne ildkula, men ildkula kan ha blitt registrert av andre kameraer enn nettverkets.

2 kommentarer til «Ildkule ca. 17:12 26. desember»

  1. Hei! Vi så også denne ildkulen på nord, nordøsthimmelen over Oslo ved samme klokkeslett. Fikk dessverre ingen bilder av den.

  2. Har ett bilde med mulig «ildkule» tatt i Kragerø i dag…, er det mulig att det er det som er blitt oppdaget… Hvor sender jeg evnt bilde

Det er stengt for kommentarer.